AJÁNDÉKUTALVÁNY
Kozmetika szalon 2017-12-08T08:56:18+00:00

Exkluzív kozmetikai szalon

Signora Szépségszalont a XVIII. kerület Pestszentlőrinc Kertvárosában az Üllői úton alakítottam ki vendégeink részére. Az exkluzív kozmetika 18 éve működik a legmodernebb orvos-kozmetikai gépekkel (RÖS’S, Dermedics) és eljárásokkal, valamint csúcsminőségű professzionális kozmetikumokkal (Thalgo; Tegoder), melyekkel bőrszerkezet javító és anti-aging kezeléseket végzünk sikeresen a minőség, a professzionalizmus és a harmónia jegyében.

“Rendkívül büszke vagyok kolléganőmre és a tanulóimra, hiszen nélkülük a profi csapatmunka nem jöhetne létre.”
Takács Nóra, mesterkozmetikus

Takács Nóra
mesterkozmetikus és bőrápolási tanácsadó

Vallom, a szépség belülről fakad, de a külső szépségetek tökéletesítésében szeretnék segítségetekre lenni. Számomra semmi sem meggyőzőbb a Veled együtt elért sikereknél.

Ehivatott kozmetikus,  Anti-aging  mezoterapeuta, professzionális sminktetováló és szalonunk vezetője vagyok. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a szépségipar területén. Mivel nap, mint nap találkozom a szalonomba érkező vendégek problémáival így sorolhatnám a pályafutásom alatt szerzett tapasztalatok sokaságát. Ha jobban megismertek majd látni fogjátok, hogy maximalistavagyok munkám során.

Folyamatosan képzem magam magyarországi, illetve külföldi tréningek (Németország, Spanyolország, Francia ország) keretében is fejlesztem tudásomat, hogy mindig a “legtrendibb” lehessek. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a vendégeim is megértsék bőrük professzionális és otthoni ápolásának szükségességét, mely elősegíti a belső és külső egyensúly kialakítását, valamint a sikeres életvitelünk megteremtését.

Tervezz velünk, Neked is megéri

  • mert egy olyan helyre kerülsz, ahol a rohanó világban tényleg odafigyelnek Rád.

  • mert egy olyan szakértő csapat fogad, akik mindig szívvel-lélekkel és vidámsággal vár Téged.

  • mert nyitottak vagyunk minden újdonságra, aminek a hatékonyságát leteszteltük és rövidesen ki is próbálhatod azt nálunk.

  • mert, mi minden kezeléskor a kifizetett összeg után ajándék pontokat adunk, melyeket összegyűjtve különböző kedvezményekben részesülhetsz.

  • mert hiszünk az eredményességben és a minőségből sosem adunk lejjebb.

  • mert tiszta körülmények között maximális kiszolgálást igyekszünk nyújtani.

  • mert megkonzultáljuk Veled, hogy számodra mely kezelési módszerek a leghatékonyabbak a problémádnak megfelelően.

  • mert külön számítógépes kezelési kártyát vezetünk Rólad, amelyben minden fontos kozmetikai információt följegyzünk, hogy még hatékonyabban odafigyelhessünk Rád a kezelések alatt.

24 órás lemondás

Kedves Vendégeim!

A kölcsönös tisztelet megadása érdekében megkérek mindenkit, hogy a megbeszélt időpont előtt tartsa be a 24 órás lemondási időt, ellenkező esetben a lemondás nem érvényesül, hiszen más vendéget ennél rövidebb időn belül nem tudok értesíteni a hely felszabadulásáról.

A leggyorsabb és legpontosabb információ áramlás érdekében, lemondást kizárólag telefonos hívás útján tudok elfogadni (nem pedig sms, e-mail,  viber stb. formájában).

Bérlettel rendelkező vendégek esetében egy alkalom lehúzásra kerül a bérletből, bérlettel nem rendelkező vendégeknél pedig a kezelés 50%-a következő alkalommal felszámolásra kerül.

Megértéseteket és együtt működéseteket előre is köszönöm!

Tisztelettel:
Takács Nóra, szalonvezető