Project Description

THALGO Silicium Super Lifting

Szilíciumos arckezelés 40 éves kortól

40 éves kor felett a hangsúlyos ráncok kisimítása és feltöltése, valamint a bőr megfelelő ápolása mellett fontos az arc kontúrvonalainak LIFTINGELÉSE is.

Tökéletes lifting hatású, revitalizáló Anti-age arckezelés a Thalgotól a megereszkedett, ráncos bőr kezelésére.

A tengeri szilícium aktív hatóanyagai serkentik a sejtmegújulást látványos feszesítő hatással. A szilícium a bőrben és kötőszövetben megtalálható ásványi só, amely legismertebb tulajdonsága a szerkezetformáló hatása.

A szilícium elősegíti a kollagén és elasztin termelődést, a kötőszöveti regenerációt, tehát a bőr stabilitásáért felelős. A kor előrehaladtával mennyisége a szervezetben csökken, ezért 40 éves kortól pótlása lényeges. A ráncok kisimítása melett az arc kontúrvonalainak liftingelése is cél. A lifting hatás két speciális hatóanyagnak a Tengeri Szilícium komplexnek és Matrixyl 6000 peptidnek köszönhető.
A két egyedülálló hatóanyag együttes jelenléte rendkívül nagy mértékben javítja a kollagén-elasztin szintézist, az arcbőröd, a nyak és a toka rugalmasságát 70-80%-san képes javítani.

A kezelés eredményei:

A  megereszkedett, laza bőr, a finomabb ráncok is sikerrel kezelhetők, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a feszítő-, száraz érzés, a ráncok finomodnak, a megereszkedett bőr teltebb lesz és az egyenetlenségek feltöltődnek. A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszú időre megmarad a DERMASTIM MASSZÁZSNAK is köszönhetően

Az arckontúr megemelése mellett, fontos a nyak és toka területét is megfiatalítani. Ez a program serkenti az kollagén és elasztin termelést, hogy segítsen az arc és nyak bőrének rugalmasságát helyreállítani.

Információk a szolgáltatásról:
A kezelés ára (arc+ nyaklifting)

Kezelési idő:

21 000 Ft

120 perc

24 órás lemondási idő

A kezelések lemondását legalább egy nappal a megbeszélt időpont előtt tudjuk fogadni.

Látogasson el szalonunkba személyesen!

Címünk:  1182, Budapest, Üllői út 677. 

Üzenet írása

Kérjen időpontot még ma!

Bejelentkezés, időpontfoglalás minden hétköznap lehetséges.

Hívjon minket!

Hívja a  (+36) 20 558 8668-as számot.

Üzenet írása

Írjon nekünk!

Kérdéseit, észrevételeit várjuk üzenetes formában is.

Várjuk levelét.

Email címünk: signoraszalon@gmail.com today!

Üzenet írása