Lépj be a thalgo tengeri szépségápolás világába!

 A professzionális bőrápolás ötvöződik a SPA világával minden egyes Thalgo kezelés során.
A hamisítatlan francia kozmetikai hagyományok összefonódva a keleti rituálékkal, teljes érzékszervekre ható élményt nyújtanak a vendégeknek, energiát és harmóniát adva a testnek és a léleknek.

Szabadalom a siker mögött!

A Thalgo márka alapjait az MMA (Micronizalt Marine Algae) jelentette, amely 1966-ban kapott egészségügyi szabadalmat.

Az egyedi eljárással, rendkívül nagy nyomással kinyert Mikronizált Tengeri Alga, amely ásványi anyagokban, vitaminokban és fitohormonokban rendkívül gazdag az összes Thalgo kozmetikumban koncentráltan megtalálható.

Az MMA ma is szerves részét képezi a Thalgo kozmetikumoknak, amelyet minden bőrtípus esetében kortól függetlenül alkalmazhatunk, amikor energetizálásra, regenerálásra, hidratálásra, táplálásra, van szüksége a bőrnek.

Thalgo, a biztonságos szépség

A Thalgo Környezetvédelmi elkötelezettsége a márka vezérfonala.

A nyersanyagok kiválasztásától, a gyártáson át, a csomagolásig ügyel az ökológiai lábnyomára.
Odafigyel a felhasznált alapanyagok eredetére, minőségére és feldolgozására. 

Mi mindent tesz ezért a Thalgo ?

Thalgo Intelligens Szépségápolás

Minden Thalgo termék valódi tengeri koncentrátum, melyeket szigorú előírások szerint állítanak elő és garanciát adnak a hatékony, magas szintű bőrápoláshoz.

MIÉRT VÁLASZD A THALGOT ?

TERMÉSZETES

Vezető thalasso terápiás kozmetikumként az összes Thalgo kozmetikumban koncentráltan találhatóak meg a tenger kincseiként számontartott algák.

BIZTONSÁGOS

A nyersanyagok kiválasztásától a gyártáson át a csomagolásig ügyel a Thalgo az ökológiai lábnyomára. Odafigyel a felhasznált alapanyagok eredetére, minőségére és feldolgozására.

BŐRROKON

A Thalgo készítmények alapjául szolgáló tengeri hatóanyagok gazdagok a bőr helyes működéséhez nélkülözhetetlen ásványisókban és nyomelemekben, ezáltal a bőrrel teljes biológiai rokonságban állnak.

ÉRZÉKEKRE HATÓ

A hamisítatlan francia kozmetikai hagyományok összefonódva a keleti rituálékkal, teljes érzékszervekre ható élményt nyújtanak energiát és harmóniát adva a testnek és a léleknek.

SEJTSZINTŰ FELSZÍVÓDÁS

A Thalgo kozmetikumok ozmotikus felszívódásának köszönhetően, kifejezetten hatékony és exkluzív bőrápolást nyújtanak minden korosztálynak, minden bőrtípusra.

DÍJNYERTES

A Thalgo nem csak hazájában rendkívül elismert. Sikereit olyan nemzetközi díjak koronázzák, mint a Beauty Awards díj, amelyet több kategóriában is elnyert a márka.

Thalgo algás natúrkozmetikumok
A tengeri kutatások vezető márkája

A Thalgo volt a világon az első professzionális francia tengeri SPA kozmetikai márka 1964-ben, amely a kezdetektől vezető szerepet töltött be a tengeri tudományos kutatás területén 

Videó lejátszása

HÍRLEVÉL

Kövess Minket itt is!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat
arról, hogy milyen sütiket használunk.