Thalgo intelligens szépségápolás


A Thalgo-nak köszönhetően a holnap szépsége a tengerből fakad…

A THALGO tengeri hatóanyagos és algás kozmetikumok a nőknek különösen kedveznek, mivel ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és fitohormonokban rendkívül gazdagok. A Thalgo készítmények az intelligens szépségápolás megtestesítői, hatóanyagai komplexen hatnak a szervezetre:

  • rendben tartják a hormonális egyensúlyt
  • erősítik a női „éntudatot”
  • különös szépítő hatással vannak a bőrre. 


Aki tengeri algás kozmetikumokat használ nap, mint nap otthonra, az nem csak a bőrének,
hanem lelkének is megadja a természetes gondoskodást. 


A Thalgo aktív tengeri arcápolás és az intelligens szépségápolás elszánt híveként,
a holnap szépségéről alkotott elképzeléseink az alábbi 3 fő területre összpontosulnak:

1. Még természetesebb kozmetikai termékek, melyek nem károsítják a bőrt, és a természetet, valamint biztonságos szépséget nyújtanak.

2. Magas szintű, tudományos innovációk révén elért aktív összetevők és a galenusi gyógyszerészet által támogatott hatékonyabb formulák, melyek látható és hosszantartó eredményeket biztosítanak.

3. Márkajelzéssel ellátott, intenzív hatású, intelligens szépségápolás és professzionális kezelések: szakértői masszázs technikák, magas koncentrátumú, professzionális termékek és exkluzív szépség felszerelések, berendezések, melynek segítségével tökéletes szinergia teremthető meg a kozmetikai termékek és a páratlan, fokozott hatékonyság között.

Ez csak néhány azok közül a Kutatásra és Innovációra kiterjedő területek közül, melyek megelőzik és elősegítik az újabb és újabb Thalgo Aktív Tengeri Kozmetikumok létrejöttét. A forrásokban gazdag óceánok sokkal több kincset rejtenek, mint amennyit eddig felfedeztek. A Tengeri Spa és Szépség vezető vállalataként a Thalgo olyan fontos kutatásokba fektet be, melyek segítségével képesek vagyunk az óceánok legmélyén rejlő, a holnap rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező, hatékony tengeri molekuláit felfedezni.

Bernard Sirop
Ügyvezető Igazgató, THALGO COSMETIC