Tengeri bőrápolás


A Thalgo a kezdetektő szenvedélyesen kötődik a Tengeri Univerzumhoz

A Thalgo Kutató Központ az alga és tengeri kivonatokból készült, gyógyászatra és thalassoterápiás célokra szánt bőrápoló termékekre specializálódott. A vállalatot 1964-ben André Bouclet gyógyszerész alapította, aki elsőként hitt abban, hogy a tengeri világ nagyszerű terápiás és kozmetikai felfedezések forrásává válhat. A Thalgo készítmények tengeri hatóanyagokban gazdagok, melyek tökéletes biológiai rokonságban állnak a bőrrel, és megfelelnek a készítményekre vonatkozó szigorú előírásoknak.

1966 - a szabadalmazott Mikronizált Tengeri Alga

Az Thalgo készítményeket a természet ihlette. Egyedi eljárással nagyon magas nyomással nyerik ki az ásványi anyagokban rendkívül gazdag, tiszta Mikronizált Tengeri Algát. Az MMA (Micronizalt Marine Algae) 1966-ban kapott egészségügyi szabadalmat és a világhírű Thalgo márka alapjait jelentette. Az MMA ma is szerves részét képezi a Thalgo Thalassoterápiás tengeri bőrápolásnak, amelyet minden bőrtípus esetében kortól függetlenül alkalmazhatunk, amikor energetizálásra, regenerálásra, hidratálásra, táplálásra, van szüksége az arcbőrünknek, vagy a testnek.

     
 Nagy nyomással 

történő kezelés

  Az alga sejtfala 

átjárhatóvá válik

 

Mikronizáció: finom
részecskére bomlás

  Mikronizált Tengeri Alga 
0,1 
mikron méretű algapor

 
A kiválóság a Thalgo üzleti filozófiájának középpontja

Bernard Sirop Ügyvezető Igazgató, Thalgo Cosmetic

    A Thalgo Laboratóriumok csaknem 50 éve a Tengeri Spa és Szépség specialistái. Híres alga szakértőkkel szorosan együttműködve, a Thalgo Kutatási Központ vitathatatlanul jártas a Tenger Kutatásában: ezt bizonyítja a több mint 50 azonosított, különleges és intenzív hatású, aktív összetevőkkel rendelkező vízi aktív hatóanyag, kivonat és koncentrátum. A Thalgo készítmények tengeri hatóanyagokban gazdagok, megfelelnek a készítményekre vonatkozó szigorú előírásoknak, tökéletes biológiai rokonságban állnak a bőrrel és az érzékekre ható tapasztalat alapján készültek, hogy minden vendégnek Professzionális Tökéletességet nyújthassanak.
Ez a hivatás teszi a Thalgot a Professzionális Tengeri Spa és Szépség vezető vállalatává.”

 
Thalgo a világhírű francia kozmetikai csoport

A cégcsoport Jean-Claude Sirop vezetésének, valamint a folyamatos nemzetközi fejlődésnek köszönhetően nem kevesebb, mint 10, a szépségre specializálódott vállalatot alapított és vásárolt. Ennek a fejlődési stratégiának eredményeképpen a Thalgo Csoport a világ első számú, nem gyógyászati célú, professzionális szépségre szakosodott vezetőjévé vált.