Thalgo professzionális bőrápolás

 
A Thalgo teljeskörű, egyedi professzionális bőrápolással és szépségtanácsadással foglakozik az arc és testkezelések területén is. A Thalgo képzési program és Thalgo tanfolyamok segítségével valamennyi professzionlis kezelés és kezelési technika elsajátítható és gyakorolható a szakemberek számára.1.
Thalgo exluzív tengeri kezelések

A Thalgo rendkívül sikeres termékcsaládjai teljesen más megközelítésű kezelései, gyorsabb és hatékonyabb eredményeket produkálnak a tengeri algás hatóanyagoknak köszönhetően. A termékcsaládok közül kiemelkedő a Terre & Mer 100 % bioorganikus bőrápoló sorozat, mely  többszörös környezetvédelmi minősítést kapott. A Thalgo anti-aging kezeléseivel szintén kivívta az Award nemzetközi díjat. A Thalgo testkezelések terén is Award nagydíjas, melyek a méregtelenítésére, alakformálásra, cellulit megszüntetésére és wellness rituálékra épülnek.

2. Thalgo Eye Massage Mask professzionális készülék

A Thalgo egy új dimenziós szemkörnyék kezelést hozott létre az Eye masszázs maszk segítségével.   Egyedülálló készülék, melynek célja az érzékeny szemkörnyéki terület kezelésére. A rendkívül hatékony kezeléseknek köszönhetően megszünteti a sötét karikákat és a puffadtságot, kisimítja a ráncokat.

3. Tahlgo bioteák, algás táplálékkiegészítők 

A Thalgo nem csak a külső bőrápolást tartja szem előtt, hanem a belső szépségápolást rendkívül is fontosnak tartja. Ezért AB címkével  minősített saját fejlesztésű táplálékkiegészítőek hozott létre.  A tudósok elismerik, hogy van lehetőség arra, hogy egészségesek és vonzóak maradjunk a algás táplálékkiegészítő fogyasztásával. Rendkívül hatásos és biztonságos módszer a szervezetünk ásványi anyag és vitaminhiányának megelőzésére, pótlására, sejtjeink regenerálása, bőrünk fiatalon tartására.

4. Thalgo otthoni bőrápoló készítmények

Diagnózis felállítása, és a professzionális szalonkezelés után személyre szabott tanácsadás történik a Thalgo szalonokban a megfelelő otthoni készítmények kiválasztása érdekében. A magas szintű, teljes körű bőrápolási tanácsadás biztosítja vendégeink maximális elégedettséget.