Thalgo sikertörténet

 
A Thalgo a kezdetektől szenvedélyesen kötődött a Tengeri Univerzumhoz

1964 - a kezdet
   Első a tengeri szépségápolásban
Thalgo algas kozmetikumok  
 

A vállalatot 1964-ben André Bouclet gyógyszerész alapította, aki hitt abban, hogy a tengeri világ a leghatékonyabb terápiás és kozmetikai kezelések forrásává válhat. A Thalgo Laboratóriumok az alga és tengeri kivonatokból készült, a gyógyászatra és thalassoterápiás célokra szánt bőrápoló termékekre specializálódtak.

 


 
1966
   A siker mögött egy tudományos felfedezés
Thalgo algás kozmetikum  
 

André Bouclet fedezete fel azt az egyedülálló, forradalmi eljárást, melynek segítségével az alga koncentrátumot tartalmazó tengervíz alkalmazkodott a bőrhöz, tökéletes biológiai rokonságban állt a szervezettel: ennek eredményeképpen jött létre a Mikronizált Tengeri Alga®,mely 1966-ban kapott egészségügyi szabadalmat. Ezt a tengeri komplexet mind a mai napig szerves és kulcsfontosságú részét képezi a Thalgo bőrápolásnak.


 
1960-as évek
   Thalassoterápiás háttér
Thalgo thalasso therapia  
 
Thalassa = ‘tenger’, Therapy = kezelés


A thalassoterápia egészség és wellness koncepcióját a XIX. században a reumás, légzőszervi és bőrgyógyászati panaszok kezelésére alkották meg. A Thalgo a thalassoterápia vezetőjévé, valamint a Tengeri Kozmetikumok Sorozatának megjelentetésével a Wellness és Szépség világ méltó szereplőjévé vált a 60-as évektől.


 
1970 és 80-as évek
   Professzionális masszázstechnikák
Thalgo Professzionális masszázstechnikák  
 

 

Thalgo relax masszázs: aromaolajokkal végzett masszázs
Fittness masszázs: energikus, frissítő masszázstechnika. 
Lomi-lomi masszázs: gyógyfüves pindákkal végzett technika.
Hot Stone masszázs: forró lávaköves masszázstechnika.

 


 
1984
   Biodepyl sorozat a selymes bőrért
Thalgo Biodepyl  
 

A Biodepyl sorozat tagjai a koncentrátum, gél valamint a fluid rendkívül hatékony a benőtt szőrszálak kezelésében, és intenzíven képes csökkenti a szőrnövekedést. A termékek minden bőrtípusra alkalmasak. A bőr hosszantartóan selymesen puha és sima a benne lévő algáknak és növényi kivonatoknak, illóolajoknak és a különleges Larrea divaricata mexikói sivatagi növénynek köszönhetően.


 
1989
   Hotel Royal Thalasso Barrière*****
Thalgo hotelek és szállodák  
 

Híres szálloda, ahol 1989-óta dolgoznak a Thalgo filozófiával. Évente 8 tonna algát használnak fel a vendégek kezelése érdekében. La Baule városa, ahol a szálloda létesült később kapta meg teljes nevét: Thalgo La Baule. A város különlegessége, hogy sok Thalgo feliratú táblával találkozhatunk mindenhol. Exkluzív vendégeit is itt fogadja a Thalgo vezetősége


 
1989
   Thalgo iskola
Thalgo kozmetikus képzés  
 


Periac asszony 25 éve működteti a speciális kozmetikus iskolát,
amely a jövő szépség terapeutáit fogadja és készíti fel az CAP (igazolt szakmai engedély),Bac pro (érettségi), BP, BTS (szakmai tanulmányok) valamint CAP (vakok számára) vizsgákra.


 
1991
   Megnyitja kapuit a Villa Thalgo Paris
Villa Thalgo  
 

A Villa Thalgo egy 1000 m²-en elterülő különleges SPA, ahol az ember az egészségnek és a tengeri szépségnek szentelheti magát. A márkanév legnagyobb nemzetközi bemutató képviselője. Itt dolgozzák ki a legújabb Thalgo arc és testkezeléseket rituálékat. Saját intézményük, rendkívül népszerű, közel az Eiffel toronyhoz igényes és elegáns környezetben.


 
1999
   Jean-Claude Sirop megvásárolja a Thalgot
Jean Claude Sirop  
 

Jean-Claude Sirop, egy jövőbe tekintő vállalkozó találkozott a Professzionális Szépség világával. Mélyen hitt e világ csodálatos lehetőségeiben, és 1999-ben megvásárolta a Thalgo Laboratóriumokat, melyek az azóta megalakult, Professzionális Szépség területén nagyfokú szakértelemmel rendelkező Thalgo Csoport alapjait jelentették.


 
1999
   Sun'ytol® a fényvédelem királynője
Thalgo napozó termékek  
 

A Sun'ytol a Thalgo által szabadalmaztatott fény- és hőstabil, tökéletes UV védelmet biztosító aktív tengeri sztár hatóanyag, másnéven Polysiphonia Lanosa alga-kivonat. Kizárólag a Thalgo napozó termékeiben és  a BB krémeiben találjuk meg az egész világon.Erősen véd a legkárosabb tartományban lévő UVA és UVB sugarak ellen is, természetes blokkoló anyagokat tartalmaz. Megelőzi és helyreállítja a sejtekben lévő DNS károsodásokat.


 
2001
   Megalakul a Thalgo Spa Managment
Thalgo Spa Management  
 

Olyan szakértői csapat (építészek, lakberendezők, rajzoló és grafikusok, belsőépítészek), mely a világ bármely pontján a SPA-k, Hotelek, Wellness központok kialakításakor akár tanácsokkal segít, vagy egészen az elejétől a kulcsrakész megvalósításig áll a megrendelők rendelkezésére. A munkálatokat egykori szakemberek (SPA vezetők, hotel igazgatók, értékesítők) is folyamatosan segítik tapasztalataikkal.


 
2001
   Thalasso étrendkiegészítők és bio teák
Thalgo étrendkiegészíitők  
 
THALGO létrehozta a szuper intenzív tengeri hatóanyagokat és algákat tartalmazó Thalasso Étrendkiegészítő és Bio teák sorozatát a SPA szalonokban és Szépség Központban vendégek az igényeinek maximális kielégítésére, hogy az egészség megőrzését, az ápolt, szép arcbőr, valamint a karcsú alak elérését belülről is hatékonyan támogassák. Az algákat "szuper növényeknek" tekinthetjük, mert "szivacsként", 10.000-szer koncentráltabban tárolják magukban a tápanyagokat a növényi anyagokhoz képest. Részletesebben >>>

 
2002
   Megszületik a Thalgo első fontos védjegye
Thalgo  
 
A tengeri kavics alakú tégely a világon egyedüli és páratlan. Exkluzív formájával egyértelműen tükrözi, hogy ezek a kozmetikumok a tenger mélyéből, az óceán kertjéből származnak. Ha csak rájuk nézünk, és a kezünkben tartjuk őket, mindegyik igazi gyögyszemként  sugalja számunkra a finomságot, a természetességet, a minőséget és a szépséget.

 
2003
   Ocean Memory ritualé a tenger érintésével
Thalgo concept  
 
A Thalgo első, türkizkék színekben pompázó SPA sorozata, mely a elsősorban tengeri hatóanyagokra épül, hiszen az óceán az élet és az energia forrása már több ezer éve. Főbb tengeri hatóanyagok a készítményekben a vörös pálmamag, Ulva Lactuca és a Porphyra Umbilicalis vörös alga.  A rituálé során harmóniába kerülhetünk újra az ősi elemekkel. A stressz és a fáradtság minden nyoma eltűnik, regenerálja a testet, feltölti a lelket. 

 
2004
   Thalgomen az igényes férfiaknak
Férfi bőrápolás  
 
A sorozat tagjait kifejezetten a férfiak igényei szerint fejlesztették ki, melyek minden bőrtípusra megfelelőek. Férfias, friss, fűszeres illatvilág, valamint könnyű, jól felszívódó textúra jellemzi a készítményeket. Az Algue Bleue Vitale™ és Enteromorpha Compressa alga kivonatoknak köszönhetően intenzív nyugtató, hidratáló és regeneráló hatásúak, valamint megakadályozzák a bőr öregedését.  Részletesebben >>>

 
2005
   Indoceane SPA rituálé
Thalgo rituálé  
 

Különleges SPA sorozat, mely illatával és aromáival  a kelet világába Indiába kalauzolja a pihenni vágyó vendéget. Az INDOCEANE rituálé és fürdő relaxációt, felüdülést biztosít és megnyugtat. Minden bőrtípusra alkalmas. A bőr sima, puha és bársonyos, Szent Lotus és a Qi-Marine ™, Undaria pinnatifida barna alga kivonatnak köszönhetően.

 
2006
   Polynesia rituálé - 2013 Award díj
Thalgo Polynesia rituálé  
 
Különleges SPA sorozat, mely illatával és aromáival  a Bora bora és Polinézia homokos tengerpartjaira varázsolja a pihenni vágyó vendéget. Értékes és különleges hatóanyagai a kókusz olaj, kókusz héj, tengeri só, Bora Bora fehér homokja, és a tiare virágok a bőrnek hidratálságot, puhaságot, rugalmasságot adnak.A Sargassum Mangaverenese alga  nagyon gazdag magnéziumban, amely kiváló stresszoldószer,  jelentős mértékben hozzájárul a pihenéshez és a izomrelaxációhoz.

 
2007
   Professzionális készülékek gyártása
Kozmetikaigepek  
 
Nagyszabású professzionális arc és test géppark kifejlesztése és létrehozása profi mérnökcsapat, kozmetikus mesterek szakemberek bevonásával. A projekt központja Kanada, ahol a tervezés és a gyártás is folyik. A Thalgo csapata a készülékek tervezésénél a legfontosabb szempontnak a minőséget, hatékonyságot, formatervezettséget és a könnyű kezelhetőséget tartotta szem előtt. Minden készülék FDA engedéllyel és orvosi CE minősítéssel rendelkezik.

 
2008
   Terre & Mer biokozmetikumok
Thalgo Terrre Mer Biokozmetikum  
 

Bio organikus bőrápolás a föld és a tenger együttes erejével. A 100 % tisztaságú Terre & Mer Biokozmetikumok Ecocert és a Cosmebio tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek csomagolása és az összetétele is tökéletesen megfelel az ökológiai kritériumoknak. A Bio Terre & Mer készítmények minden bőrtípus ápolására alkalmasak. Fő összetevői közt megtaláljuk tiszta tengeri és növényi organikus hatóanyagok egész tárházát. Részletesen >>>


 
2010
   Clear Expert™ a pigmentfoltok ellen
Clear Expert pigmentfolt ellen  
 
Pigmentfolt halványító és fiatalító készítmények a tiszta, puha és ragyogó és egyenletes színű arcbőrért minden bőrtípus esetében. A termékek különösen alkalmasak a nagy-pórusú és hiperpigmentált bőrre, a májfoltok, napfoltok, aknés, pattanásos bőrelszíneződések, egyéb bőrfoltok hatékony kezelésére. A termékcsalád fő hatóanyaga a világosító Clear Expert Komplex™. Folyamatos használatta tiszta, egységes arcszínt eredményez. Részletesen >>>

 
2011
   Nemzetközi Award díjas Anti-age sorozat
Thalgo  
 
2011-ben dobták piacra azt Anti-age megoldást jelentő termékeiket, melyek a bőr igényeihez maximálisan alkalmazkodnak.  A Kollagén, Hialuronsav és a Szilícium sorozattal a bőrben a korral hiányzó elemeket vagyunk képesek pótolni, és a fiatal, rugalmas bőrt fenntartani. Számos igényes női magazin számolt be a készítmények hatékonyságáról. Professzionális vonalával és a hozzá kialakított speciális Dermastim kötőszöveti masszázzsal  intenzív Anti-age kezelésben részesülhetünk. Részletesen >>>

 
2012
   Eye Massage Maszk készülék
Thalgo szemkornyek apolas  
 
Szemkörnyéki masszázst, relaxációt, továbbá az izmok és a szemkörnyéki bőr stimulálását elősegítő csúcstechnológiás, hangterápiával is kiegészített  készülék, mely lehetővé teszi a szemkörnyék kezelés eredményeinek fokozását, valamint csökkenti a duzzanatokat, sötét karikákat és a ráncokat. Megbízható tanósítványokkal FDA és  orvosi CE minősítéssel rendelkezik. Hatékony a professzionális Thalgo Eye Expert szemkörnyék kezelés során alkalmazva. Részletesen >>>

 
2013
   Age Reverese™ az örök fiatalságért
Thalgo Age Reverese kozmetikum  
 
Egyedülálló, nagyon igényes bőrápoló sorozattal lepte meg a Thalgo közönségét a cég. Az Exeptional Ultime Time termékcsalád fő hatóanyag a Thalgo által szabadalmaztatott az Age Reverese, mely természetes alga hormonokat tartalmaz (NAH) és biztosítja a feszesebb, simább arcbőrt. A professzionális kezelés során speciális Energilift mélyizom és kötőszöveti masszázzsal és az újgenerációs hatóanyagokkal 2 alkalommal már 30% bőrállapot javulást tapasztalhatunk. Miniumum 6 kezelést ajánlunk.

 
2014
   A Thalgo 50. születésnapját ünnepli!
Thalgo Age Reverese kozmetikum  
 


A THALGO 50 éve a tengeri szépség és az egészség szolgálatában. 50 éve vagyunk úttörők a Thalasso Terápia területén, amely a nagyon hatékony algás natúrkozmetikumokkal végzett arckezelések, Anti-age kezelések, SPA kényeztető kezelések, wellness rituálék világát jelenti. A THALGO termékeket és kezeléseket szerte az egész világon a legexkluzívabb szállodákban és Termál központokban, szépségszalonokban megtalálhatjuk.


 
2014
   Egyedülálló Hydra Marine Sorozat
Thalgo Age Reverese kozmetikum  
 


Az első 24 órás, speciális ragyogást biztosító Lumisource® hatóanyag tartalmú (oxidált fehérjék eltávolítja, amely fakó, ragyogását vesztett bőrt eredményez), hidratáló termékek, melyek extra nedvességet fokozó és ragyogást kölcsönző hatásukat a bőr mélyében fejtik ki. A hatékonysági tesztek eredményei: +145.5%-kal hidratáltabb bőr a készítmények felvitelét követő 4 óra elteltével. Részletesen >>>


 
2014
   Thalgo Prodige az óceánok esszenciája
Thalgo Prodige  
 


A Thalgo 50 éves kutatásainak tapasztalata jelenik meg a Prodige esszenciában. Egyedülálló teljesítmény egyetlen cseppben! Kortól és bőrtípustól függetlenül használható a friss, fiatalos, ragyogó arcbőr elérésére. 61 hasznos tengeri összetevőt (ásványi anyagot, nyomelemet, vitamint, aminosavat) tartalmaz, amelyek serkentik a szövetek regenerálódását.


 
2015
   Anti-age hatású szílicium alapozó
Thalgo Silicium  
 


Az anti-age alapozó hatékonyan korrigálja az öregedés által előidézett bőrhibákat. A tengeri szilíciumot, biomimetikus pigmenteket és növényi eredetű aminosavakat tartalmazó készítmény képes eltüntetni a fáradtság nyomait, az arcbőrt egységessé és üdévé varázsolja. Hibátlan megjelenést és hosszan tartó sminket biztosít.
Részletesen >>>

   
2015
   Professzionális Cosmeceutical sorozat
Thalgo M Ceutic  
 


Az MCEUTIC a Thalgo első termékcsaládja amelyet az orvostudomány inspirált. Egy Radikális bőrmegújítási koncepció tengeri hatóanyagokkal és bőrmegújító savakkal a kozmetika és a gyógyászat eredményeinek felhasználásával. A szabadalmaztatott összetevőket tartalmazó készítmények bőrgyógyászok által bizonyított és tanúsított hatékonysággal állítják helyre a bőr egészségét és feszességét.
Részletesen >>>


 
2016
   Óceán Szíve Masszázs
Thalgo Óceán szíve masszázs  
 


A Thalgo új professzionális védjegyévé vált masszázs.
Oldja a fej, vállak, trapéz és a karok feszültségét, relaxáló hatású, mely hozzájárul az üde, egészséges, ragyogó arcbőr megjelenéséhez.
A 22 m mélyről eredő kristálytiszta tengeri forrásvíz értékes nyomelemekkel és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, az algák pedig segítik a méregtelenítési folyamatok beindulását a szervezetben. 
Részletesen >>>


 
2016
   Cold Cream Marine™ Komplex 
Thalgo Cold cream marine  
 


Száraz bőr esetén együttesen jelentkezik víz- és lipid hiány, melyek nagymértékben károsítják a bőr barrier védelmét.
A Thalgo áttörése e védelmi rendszer helyreállítására és fenntartására az első 100%-ban tengeri eredetű algaolaj kinyerése.
A Cold Cream Marine komplex lipidekkel tölti fel a bőrt, nyugtatja és helyreállítja komfortérzetét, továbbá megvédi a környezeti ártalmaktól.
Részletesen >>>


 
2016
   Pureté Marine termékcsalád
Thalgo zsíros problémás bőr kezelése  
 


Zsíros és problémás bőr…generációkat érintő probléma!A Thalgo válasza a problémára a Pureté Marine termékcsalád, amely fokozott mineralizálást biztosít.
A Pureté Marine termékcsalád tagjai a 2000 éves algákból nyert aktív hatóanyagoknak és a rendkívül magas cink koncentrációnak köszönhetően biztosítják a hosszan tartó matt hatást és a pórusok látványos összehúzódását. Részletesen >>>


 
2017
   THALGO ampulla koncentrátumok
Thalgo ampulla koncentrátumok  
 


A Thalgo ampulla koktélok rendkívüli koncentrációban tartalmazzák az adott bőrprobléma megszüntetésére kifejlesztett hatóanyagokat. Rekordidő alatt fejtik ki hatásukat, legyen szó hidratálásról, oxigenizálásról, bőrpír csökkentésről és gyulladásgátlásról vagy faggyú normalizálásról. Az otthoni 7 napos ampullakúrák alkalmazásával megsokszorozhatjuk a szalonkezelések hatékonyságát.


 
2017
   DEFI integrált alakformáló kezelés
Thalgo testápolás  
 


Az orvosi beavatkozások által inspirált integrált THALGO DEFI testkezelő eljárások bizonyított hatékonysággal küzdenek a súlyfelesleg, cellulit és stria problémákkal szemben.
A THALGO professzionális testkozmetikumok természetes, koncentrált tengeri alapanyagú készítmények. Magas hatóanyag koncentrációjuknak köszönhetően, kifejezetten magas szintű, bőrápolást tesznek lehetővé.
Részletesen >>>


 
2017
   ÈVEIL À LA MER tisztító termékek
Thalgo Age Reverese kozmetikum  
 


A bőr napi szintű alapos letisztítása a megfelelő bőrápolás előfeltétele!!!Az új Thalgo Skinsolution arclemosó sorozat tagjai minden bőrtípus igényeit kielégítik. A precíz mélytisztításon túl egyedülálló táplálást és sejtszintű hidratálást biztosítanak, így már az arctisztítás során erősítik a bőr szerkezetét, növelik komfort érzetét, valamint ellenálló képességét.
Részletesen >>>