Thalgo Thalassoterápiás Központok


Thalassoterápia 

Thalassa = tenger;  Therapy = kezelés

A Thalassoterápia magában foglal minden olyan kezelési formát, amelyben tengervizet, illetve az azt koncentráltan tartalmazó tengeri algát alkalmazunk. A Thalassoterápia nem csak a lélek ápolásában, hanem a kozmetikában is hatásos eredményt nyújt. Elismerten gyógyhatású módszer, ami különféle területeken alkalmazható megelőzésre és gyógyításra. Napjainkban, a tenger gyógyító hatása mellett (hidroterápia) algapakolásokat vagy iszap és algafürdőket és klímaterápiát is ajánlanak egyidejűleg. A testhőmérsékletre melegített tengervízből a fontos ásványok és nyomelemek a bőrön át felszívódnak, és két óra múlva már megtalálhatóak a vérben.

Napjainkban folyamatos fejlődésének köszönhetően a világhírű Thalgo Thalassoterápiás szépségápolás Franciaországban és szerte a világon 90 országban, több mint 500 tekintélyes wellnes szállodában és 30 rangos Thalassoterápiás központban található meg.

Thalgo SPA Hotelek 

Thalgo SPA központok és Day SPA-k


VILLA THALGO, PÁRIZS - TROCADÉRO Az első Tengeri Spa Franciaországban 

A Villa Thalgo egy 1000 m²-en elterülő különleges SPA, ahol az ember az egészségnek és a tengeri szépségnek szentelheti magát. A márkanév legnagyobb nemzetközi bemutató képviselője. Itt dolgozzák ki a legújabb Thalgo arc és testkezeléseket rituálékat. Saját intézményük, rendkívül népszerű, közel az Eiffel toronyhoz igényes és elegáns környezetben.

Thalgo Thalassotherápiás központok

THALGO LA BAULE
 Hotel Royal Thalasso Barrière*****

THALGO PARTNER 1988 ÓTA


Franciaországban található híres szálloda, ahol 1989-óta dolgoznak a Thalgo filozófiával. Több mint 4000 m²-es, 3 szintes thalassoterápiás központ, ahol kényeztető kezelésekkel szolgálnak az odalátogatóknak. Évente 8 tonna algát használnak fel a vendégek kezelése érdekében. La Baule városa, ahol a szálloda létesült később kapta meg teljes nevét: Thalgo La Baule. A város különlegessége, hogy sok Thalgo feliratú táblával találkozhatunk mindenhol. Exkluzív vendégeit is itt fogadja a Thalgo vezetőségeÉvente több mint 8 tonna algát használnak fel a vendégek kezeléséhez.

Thalgo nemzetközi partner szállodák, szépségszalonok

 

A Thalgo márka filozófiája szerint elsősorban professzionális szakmai márkát képviseli. A Thalgo fontosnak tartja szerte a világon a szállodákkal, hotelekkel, szépségszalonokkal való együttműködést, mivel a partnerség alapja ebben rejlik. Szoros kapcsolatot ápol a wellnes vezetőkkel, kozmetikusokkal, akik ennek köszönhetően számos elismert és hatékony kezeléssel szolgáltathatnak vendégeik számára.


A világ legismertebb szállodaláncai állnak kapcsolatban a THALGO-val.