Anti-Age Bőrápolás

EXCEPTION ULTIME KÉSZÍTMÉNYEK 45+

THALGO EXEPTION ULTIME = teljeskörű sejtregenerálás az óceán mélyéről 45 év felett.

A THALGO 10 évig tartó kutatás eredményeképpen kozmetikai piacon elsőként alkotta meg az exkluzív EXCEPTION ULTIME, a fiatalságért felelős sejtek teljeskörű megújítását célzó professzionális termékcsaládot.

Az egyedülálló, nagyon igényes bőrápoló sorozat fő hatóanyaga a Thalgo által szabadalmaztatott az Age Reverese komplex természetes alga hormonokkal (NAH), mely újjáépíti a fibroblaszt sejteket.

Az EXCEPTION ULTIME készítmények egyesítik az AGE REVERSE Komplex regeneráló erejét, a bőr tömörségét helyreállító és újraépítő hatásokkal rendelkező Skin Designer, valamint a 3D Lastine 3 dimenziós szerkezeti hatékonyságát. A gyulladáscsökkentő és antibakteriális olajfalevél kivonatban is gazdag termékek láthatóan halványítják a sötét foltok megjelenését természetes C-vitamin és biocink tartalmuknak köszönhetően.

EXCEPTION CREAM
Fiatalságaktiváló Krém vegyes/zsíros bőrre
AGE REVERSE komplexben és olajfalevél kivonatban gazdag, ultrafinom textúrájú, jól felszívódó Anti‐age krém vegyes és zsíros bőrre
EXCEPTION EYES & LIPS
Fiatalságaktiváló Szem és Ajakápoló
AGE REVERSE komplexben és lifting hatással rendelkező aktív molekulákban gazdag készítmény.
EXCEPTION RICH CREAM
Fiatalságaktiváló Krém száraz bőrre
AGE REVERSE komplexben és értékes málnamag olajban gazdag, intenzív bőrtápláló, bársonyos tapintású Anti‐age krém száraz, érett bőrre.
EXCEPTION SERUM
Fiatalságaktiváló Koncentrált Szérum
Az AGE REVERSE komplex regeneráló erejének köszönhetően rendkívüli anti-age hatású, felső kategóriás tengeri elixír.