Terre & Mer Biokozmetikumok


Környezetünk védelme bolygónk megmaradásának létszükséglete. A THALGO egy tudatos döntés eredményeképpen köteleződött el a biztonságos kozmetikum gyártása és forgalmazása mellett. A THALGO egy különleges márkát hozott létre, megalkotta a
bioorganikus Terre & Mer sorozatot. Ez a sorozat folyamatosan fejlődik és változik a vendégek igényeinek megfelelően. Válogatott aktív összetevőket tartalmaz.Terre & Mer Biokozmetikumok 

A 100 % bio tisztaságú Terre & Mer Biokozmetikumok Ecocert és a Cosmebio tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek csomagolása és az összetétele is tökéletesen megfelel az ökológiai kritériumoknak. A Bio Terre & Mer készítmények minden bőrtípus ápolására alkalmasak, természetes hatóanyagai tisztító, hidratáló, tápláló és regeneráló hatásúak. Fő összetevői közt megtaláljuk a mediterrán környezetre jellemző tiszta tengeri és növényi organikus hatóanyagok teljes tárházát. A készítmények természetes alga tartalma feszes és sima, hidratált bőrt eredményez.


2009 Nemzetközi Award díj és többszörös környezetvédelmi minősítés

Terre & Mer bio bőrápolás

A Terre & Mer megalkotásánál a legfőbb szempont a bőr igényeinek kielégítése és az organikus összetevők összetevők számának maximalizálása volt. A Thalgo a Terre & Mer sorozat kifejlesztésével érezhetővé tette a bioorganikus készítmények pozitív hatásait a kezelések során. A készítmények kialakításánál öt szempontot vettek figyelembe: hidratálás, táplálás, védelem, regenerálás és a puhítás. A Terre & Mer készítményeket ezeken kívül hatékonysága, kellemes használata és a vendégek számára elérhető ára teszi rendkívül sikeressé.


A  Terre & Mer biokozmetikumok természetes illatvilága

Ez a készítménytől függ. A Terre & Mer sorozat nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, textúráján és természetes illatanyagain keresztül elhozza a Földközi- tenger világát: mandula, narancsvirág, levendula illatvilágát. A természetes alapanyagok keveredése érzéki, kellemes illatot kölcsönöz a professzionális készítményeknek.

Terre & Mer készítmények szavatossága

Az Ecocert csak bizonyos számú és mennyiségű tartósítószer használatát engedélyezi. Az illóolajok tartósítószerként is használhatók.