Thalgo algás natúrkozmetikumok

 
A tengeri kutatások vezető márkája

A Thalgo volt a világon az első professzionális francia tengeri SPA kozmetikai márka 1964-ben, amely a kezdetektől vezető szerepet töltött be a tengeri tudományos kutatás területén. Sok év alatt szerzett tapasztalattal, egyedülálló szakértelemmel vizsgálták a tengeri algák különleges, egyedülálló hatását. 


Algák a "szupernövények"

Az algák igazi túlélők, a leghatékonyabb aktív összetevőket tartalmazzák. Az alga egy sajátos anyagot termel, ami távol tartja a növényeket és a ragadozókat, ezáltal gyorsan terjed, de csak tiszta környezetben. A „szuper növények”-ként számon tartott algák kivételes tápláló tulajdonságokkal rendelkeznek, rendkívül gazdagok ásványi anyagokban, vitaminokban (A-, B2, B12, C-, D-, E-, K) és aminosavakban. Szöveteikben 1000-szer több jódot, 100-szor több kálciumot, 10-szer több magnéziumot és rezet valamint 20-szor több vitamint tárolnak, mint a szárazföldi növények.

Az algáknak természetes méregtelenítő hatással rendelkeznek, erős hidratáló hatásúak, fokozzák az anyagcserét, éppen ezért alapvető összetevője az arcápoló, bőrfeszesítő, cellulit elleni és karcsúsító Thalgo termékeknek.  


A Thalgo és a mikronizált tengeri alga

A Thalgo által létrehozott Mikronizált Tengeri Alga 1966-ban orvosi szabadalmat nyert. A Thalgo kizárólag minden szennyeződéstől, nehézfémektől, növényvédő és gyomirtó szerektől mentes algákat használ. Az algák serkentik a bőrsejtek növekedését és elősegítik a bőrlégzését (gazdagok keratinocitákban), képesek regenerálni a a fiatalságért felelős fibroblaszt sejtjeinket. 

Minden Thalgo professzonális kozmetikum valódi tengeri algás koncentrátum, amelyet szigorúan előírások mellett készítenek. A Thalgo professzionális termékek rendkívül hatékonyak, teljesen biztonságosak és gyengéden ápolják a bőrt.


A Thalgo szépségápoláshoz nélkülözhetelen tengeri kincsek

A tenger kincsei, az alga, a tengeri só, a mikroorganizmusok és a tengeri fauna
mind páratlan kozmetikai hatással rendelkező, hatékony, éltető molekulák különleges gyűjteményét alkotják. A tengeri és édesvizi algák különlegessége, hogy nagyon tiszta, szuperkoncentrált növények és szennyezett vízben nem élnek meg.

 

 

TERMÉSZETES HATÓANYAGOK
és
THALGO ALGÁS
NATÚRKOZMETIKUMOK


BIOLÓGIAI BŐRROKONSÁG


90-féle létfontosságú tengeri ásványi anyag, mely biológiailag 100 %-ig rokonságban áll szervezetünkkel. 

Rendkívüli regeneráló erő

Antioxidáns védőpajzs

 

TENGERI ALGÁK

10.000-szer koncentrál- tabbak, mint a növényi hatóanyagok.

Intenzív hidratáló hatás. Egyedülálló sejtstimuláló hatás.

 

 

AKTÍV ÖSSZETEVŐK GAZDAGSÁGA
Vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak
kiapadhatatlan koncentrált forrása.

Létfontosságú anti-ageing hatás, 
Sejtenergetizálás
Természetes napvédő hatás